Колеги реших, че ще е полезно да споделя с вас как реших и аз проблема. След дълго звънене по сервизи в търсене на по-ниска цена (тъй като в Студентски ми казаха 140лв) ме насочиха към сервиз на SONY. Сервизът е официален на сони и се намира в студентски град (улицата при посолствата в близост до О'Шипка). Занесох го там и момчетата го разкодираха за около 2-3 часа. Свалили са паметта и са я прочели на четец за памети и от там са извадили кода. Процедурата ми струваше 80 лв и вече си имам и кода. Доста по евтино от 140 и с добър ефект. Ако някой има нужда от повече инфо къде се намира сервиза мога да съдействам!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да научите кода на ICS по серийния номер на у-вото
Collapse
X
-
здравеите,преди няколко дена ми разкодираха ицс-то но ми изкараха пи4овете само кода за ицс-то,та всичко си върви клими,музики,но през 5 секунди ми излиза онова дет ми иска кода за навито.Пича ми вика,че трябвало да имам диск с карта в навито и щяло да се оправи(за което поспорихме и други ден ще му остава ицс-то да си го разкодира кат хората).Та въпроса ми е нужно ли е да има диск наистина,или тея са длъжни да ми искарат и друг 4 цифрен код.Благодаря и поздрави.....alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hpsigpic CRASH
145 1.6 16v TS 99
166 2.4 JTD 150(hp)
Comment
-
[QUOTE=PacheV;1095934]здравеите,преди няколко дена ми разкодираха ицс-то но ми изкараха пи4овете само кода за ицс-то,та всичко си върви клими,музики,но през 5 секунди ми излиза онова дет ми иска кода за навито.Пича ми вика,че трябвало да имам диск с карта в навито и щяло да се оправи(за което поспорихме и други ден ще му остава ицс-то да си го разкодира кат хората).Та въпроса ми е нужно ли е да има диск наистина,или тея са длъжни да ми искарат и друг 4 цифрен код.Благодаря и поздрави.....
Има друг 4-цифрен код...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Принципно го има и кода за навито. Но при мен специално като вкарах оригиналното CD за Италия спря да ми го иска. Този код е повече от излишен, тъй като навигацията е набор на Хитлер, да не говорим, че БГ няма и т.н. Но не си спомням за ми излизало съобщение за кода периодично.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от AnD14 Покажи съобщениепонеже го пратиха до един в монтана и той не можа да го разкодира може ли да има проблем ICS или проблема е в този който го разкодира ?166 2.4JTD-00г.
Comment
-
Аз съм от Берковица и преди да го занеса в сервиза на Сони ходих до този в Монтана точно. Той го разглоби и след около час ми звънна и ми каза, че му се бил прецакал четеца за памети и не може да я прочете....
Отидох и си взех колата и в София никакви проблеми, така че вади си изводите сам за този от Монтана.
Comment
-
Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщениеда се похваля че и при мен се оказа 4 четворкиAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеНе,че нещо но комбинациите от 4 цифри са 24 .Неможе ли да се налучка за 30 мин игра или има определен брой пъти в който може да се вкара.?
При въвеждане на 3 грешни кода, ICS-ът блокира за 10 минути.
След въвеждането на следващите 3 грешни кода, ICS-ът отново блокира за 10 минути.
След третото въвеждане на 3 грешни кода, ICS-ът блокира за 1 час.
Така за около 1480 часа (около 2 месеца), със сигурност ще уцелиш вярната комбинация.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment